Inter Pares

În ziua de azi, când societatea e tot mai preocupată de modernizare și în goană după câștig material, glasul naturii ne reamintește parcă echilibrul dintre recunoștință și lăcomie. Monotonia și stresul vieții de la oraș trezesc în om dorința de a se redescoperi prin mișcare, activitate în aer liber și  cunoașterea naturii.

Ne-am născut cu această pasiune pentru mișcare în natură și pentru tot ceea ce este cu adevărat frumos, de calitate și durabil în lumea din jurul nostru. Încercăm în permanență să ne redescoperim adevărata identitate „INTER PARES” (printre egali) printr-un cod de acțiune și comportament în rezonanță cu natura.

Prin pachetele noastre turistice încercăm să evităm turismul de masă. Unul dintre principiile noastre esențiale este să vă oferim experiențe autentice, spontane și individuale bazate pe interacțiunea cu natura, oamenii locului și modul lor de viață. Ca să ne atingem țelul, călătorim în tihnă și doar cu grupuri mici pentru a ne satisface la maximum toate cele cinci simțuri.

Ne luăm timp să respirăm, să medităm, să admirăm! Pace, natură, cultură și tradiție, toate combinate armonios într-un cadru activ și dinamic.

Vorbim despre „o altă Românie” – o Românie autentică și profundă!

Călătorește cu noi – vei înțelege mai bine!

EXEMPLU DE TUR

Ziua 1 – București – Baraolt (tabără în aer liber)

Ziua 2 – Construirea plutei (camping la cort, foc de tabără)

Ziua 3 – Rafting (camping la cort, foc de tabără)

Ziua 4 – Rafting (camping la cort, foc de tabără)

Ziua 5 – Cicloturism& vizitarea cetății Sighișoarei

Ziua 6 – Cicloturism  & Sibiu

Ziua 7 – Etapa alpină: circuit – Căldarea Glaciară Bâlea. Transfer la București.

Contact: Radu Zaharie
E-mail: office@inter-pares.ro