Hilde’s Residence

Născută din înlănțuirea fericită a unor dorințe din copilărie și a unor gânduri de maturitate, Hilde’s Residence apare acum ca o mică, dar foarte cochetă pensiune din inima Bucovinei.  Conceptul de boutique hotel ne permite să le oferim oaspeților ambianță, confort, încântare, destindere. Toate camerele au paturi matrimoniale, baie proprie, TV, wi-fi. Nicio cameră nu seamănă cu cealaltă din punct de vedere al design-ului, așa încât vă așteptăm să descoperiți farmecul fiecăreia. O să vă încânte să petreceți câteva zile într-o camera de luxe sau o să fiți fascinați de aerul “de tara” de odinioară al suitelor Tradițional sau Rustik. Puteti visa deja la o lună de miere sau un weekend romantic în camera Bamboo sau în Love Story. Aveți 16 opțiuni excelente!
Aplicarea principiilor ecoturismului oferă cadrul natural, liniștea și relaxarea, într-o fericită armonie și prietenie cu natura. Livada de meri este cel mai bun exemplu. Tihna se dorește a fi cuvântul de ordine la Hilde’s.

Principiul bio-gastronomic asigură alimentația sănătoasă, prin folosirea de ingrediente naturale, tradiționale, provenite din gospodăriile țărănești locale sau din producția proprie dar si prin gătitul după rețete vechi bucovinene. Parteneriatul cu Nature Fitness Park permite să oferim celor care ne trec pragul șansa de a îmbină latura culturală a vacanței cu cea de refacere și menținere a vitalității și bunei dispoziții.

Vizitele culturale, excursiile, drumețiile, serviciile adiacente pe care Hilde’s le oferă vin să umple timpul și să echilibreze sejurul dumneavoastră. Hilde’s team sau marea noastră familie își dedică parte din sufletul și priceperea ei, marcând atmosfera familială a casei.  Ne bucură nespus atunci când oaspeții noștri remarcă diferența.

Contact: Lucy Glaser
Telefon: +40 744 386 698/+40 230 233 484